De Velperweg: een bijzondere en mooie Arnhemse weg

Naar het overzicht


Visie op Transformatie

Afgelopen maand is de publicatie Visie op Transformatie van de gemeente Arnhem verschenen. In de visie worden 4 prioriteitsgebieden aangewezen waaronder de Velperweg e.o. en daarnaast richt de gemeente extra aandacht op enkele prioriteitspanden. Aan de Velperweg betreft het de panden van DLG (Velperweg 9), ING (Velperweg 45) en Akzo (Velperweg 76).

Vereniging Velperboest is blij dat de Velperweg volop de aandacht heeft van de gemeente en hoopt dat de aanbevelingen genoemd in Velperboest, een werkmethodiek voor revitalisering van leegstandsgebieden, als inspratie en leidraad kan gaan dienen bij de bestrijding van de problematiek rond leegstand.

Visie op Transformatie, maart 2015

Velperboest, een werkmethodiek voor revitalisering van leegstandsgebieden

Agenda

  • Er zijn geen evenementen gepland.

Inschrijven nieuwsbrief

Meer nieuws