De Velperweg: een bijzondere en mooie Arnhemse weg

Naar het overzicht


Ledengroei

In 2014 mochten wij bijna 100 leden bijschrijven na de oprichtingsvergadering in februari. Onder de leden bevinden zich naast bewoners ook bedrijven en organisaties als Grontmij, Robbers & van den Hoogen, Dirkzwager, Nysingh, AkzoNobel, AbnAmro, Vreedenhoff, Insula Dei, Regina Pacis, Museum Bronbeek en heel veel anderen. Op de ledenvergadering van 16 maart j.l. hebben wij vernomen dat 2 VVE's zich graag willen aansluiten bij Velperboest. Daar zijn wij bijzonder blij mee en wij zullen dan om en nabij 200 bewoners en bedrijven vertegenwoordigen. Er staat veel te gebeuren aan de Velperweg en we hebben uw steun en input hard nodig.  

Agenda

  • Er zijn geen evenementen gepland.

Inschrijven nieuwsbrief

Meer nieuws